.

уторак, 12. април 2011.

Slobodne zene za brak


 Drugoj, slatko kao gumb, i poput mnogih za brak zene  njezinih vršnjaka u St Patrick's High u Halifaxu, dnevni podsjetnik za većinu muškaraca svaki nastavnik u školi, da je njihov najbolje godine žalosno je prošlo sada u drevnu povijest. To nije bio da je pokušao biti seksi na bilo koji način, samo da nije imala pojma kako da nebude.

   Stalni jedva pet-četiri u bose noge, joj tanko tijelo i slobodne zene balkanske još uvijek u razvoju grudi proglasila svoje mladosti. Plava kosa kaskadnog put prošlosti ramena i uokvireni upozorenje malo lice koje je potrebno, ali najmanje make-up za označavanje njoj ljepušan značajke.

    Ne možete reći joj je nevinost personificirane međutim, unatoč tome što vizualnim će predložiti. Nije ništa ozbiljno ipak - samo da je sklonost (poput mnogih drugih djevojaka njezine dobi) da se nestašni čitati priče na internetu.Vjerojatno ništa krivo s tim kad razmišljam o tome    - To je u svijetu zabavu - posebno za znatiželjne malo učenica!

    Od kasnih je bila snažna čitanje. Jedan autor posebno je slobodne zene iz srbije  privukla pažnju joj posljednjih nekoliko mjeseci na temelju činjenice da mnoge njegove priče su uključeni tinejdžerice grafički pogrešno ponašanje - bilo namjere ili neplaniranih okolnosti. Bilo kako bilo, njeni roditelji bi bio šokiran besmislenim da su poznate samo ono cesta svoje kćeri prste otputovao je u posljednje vrijeme.

    U trenutku samozaložan odvažnosti, ona je čak e-poštom autor rekavši mu kako je ona uživala u svom priče erotske fantazije, ako ne otežava spolni disfunkcionalnost. Zamišljajući sebe u izmišljenom djevojaka dileme, je obično dovoljno za ubrzati stvarno dobar noći spavati!

    Nakon primitka odgovora od autora, međutim, nije bila previše siguran kako reagirati. Da njegove riječi polaskan joj, što se tiče fotografija je poslala na sebe, nije bio u dvojbi, ali ona još uvijek gajili nejasne i potpuno razumljiva zabrinutost da je odgovarajuće s muškarcem više od tri puta svoju dob. To je izazvalo joj koliko je izazvala njezina nesigurnost.

    To je bio tjedan dana kasnije da je prvi "vidio" čovjeka.

    Sjedeći na nju desk, dok je učitelj bio droning na oko američkog građanskog rata, joj vid prošetali do  zene slobodne za druzenje obližnjeg prozora i sportski ovalni preko puta iz znanosti laboratorijima. Čovjek je stajao tamo skoro uz stazu. Predaleko za nju da se-u specifičnim detaljima, činilo se da je Mimi gleda prema glavnom učionici blok.On je nosio ono što na toj udaljenosti, čini se da puni kaput i držanje nekakav kratak slučaj u desnoj ruci. Ona nije mogla odrediti bilo koji od čovjeka crte lica, ali presuditi njegovu dob da se barem u svojim kasnim četrdesetim do ranih pedesetih godina. Jer nema razloga da bi se mogla imenovati, bilo je utješno upoznatost o njegovu aspektu.

  "Ima li nešto više zanimljivo vani nego ovdje Mimi?" Učitelj zvala van s njom, zamišljen od strane studenta je očito nepažnje.

  "Nema Mr. Cramer .... Žao", odgovori ona meekly.

    Kada sljedeći je pogledao van, lik je nestao.

   Ona je još uvijek podsjeća na slike čovjeka stoji tamo, čak i kao školski autobus rane svoj ​​put na sjeveru Dubrack ulici. Spuštanje na nju stanica u blizini Knightsbridge Drive ona polovina očekuje da ga vidi na čekanju za nju i bila je gotovo razočaran kada je dosegla svoj ​​dom u Trailwood Stavite nekoliko minuta kasnije.

  "Vi vrlo čini omesti Mimi?", Rekao je njena majka nakon što joj je odšetao unutar i hodao po kuhinji par puta, "Je li sve u redu u školi?"

  "Ne, ja sam u redu mama", odgovorila djevojka. "Mislim da ću ići gore i napraviti start na moj domaću zadaću."

  "Pa nešto mora biti u krivu onda", nasmijala na svoju kćer. "Kada je bio zadnji put kada je to učinio bez da je prisiljen?"

    Djevojka odmahnula glavom, a na čelu off u svoju sobu.

    Nije deset minuta u njoj drevne povijesti i zadatak je shvatila njezina koncentracija ležao drugdje. Njezina web stranica označene su nakon što su svi, ali jedan klik daleko!

    Lociranje ono što je želio, ona je buljila u ekran. "Novu priču" je objavljena.On se odnosio na položaj mladih žena autostoper koji imaju thumbed na potpuno krivi vozilo te večeri, sada je plaćati cijenu za svoj ​​nedostatak oprezom, samo nekoliko minuta udaljeno od autoceste pusti. Djevojka je poniženja na rukama dvojice muškaraca grafički je opisan i iako iscrpljen pod okolnostima jasno odvratan na bilo žena u stvarnom svijetu, to je učinak na Mimi od eskalacije uzbuđenja. U trenutku žrtva našla suzdržani u prašinu s ništa lijevo, ali joj golišavih gaćice za skromnost, Mimi je ruka bila i do ispod njezina haljina nakon (sad) vrlo poznati scenarij.

   "Što bi to osjećaj?" Pitala tiho.

    Ubrzo nakon toga, nakon enervating toplinu da je sada zapljuskuju njezin donji dio tijela, ona ispruži na krevetu, grleći jastuk za dodan udobnost.Najmanje tri dječaka iz škole je znala da želi ići s njom, ali joj je potrebno nešto emocionalno da je ona priznata instinktivno tinejdžera nikada ne bi mogao dati joj. Bilo je tako teško biti šesnaest!

    Sljedećih nekoliko dana prošlo uneventfully. To je bio sljedeći u subotu ujutro i biti na toplom ljetnom danu, Mimi je odlučio prošetati u Tremont Park, zelenu i ukupno šarmantni mala oaza koje na svom krajnjem jugo-zapadnom kutu, zajedničku granicu s njom kući. Prema središtu parka mali ribnjak je bio dom obitelji pataka i ducklings. Bilo je na ovo mjesto da je djevojka što joj način polako, nakon što je u tom trenutku ništa bilo posljedica okupatorske joj je um.

    Sjedeći tako na niskom cigla zidu da zaobiđe ribnjak, ona zagledao u daljinu.Nekoliko obitelji s malom djecom su uzimanje prednost od toplo vrijeme uživaju piknik ručak. Tri tinejdžera su bili igranje frizbijem-golf suprotnoj strani jezera gdje je trava protezala gotovo prema sjeverne granice parka. Stariji parovi hodali ruku pod ruku uz uredan puteve - ali to nije bilo tih stvari odjednom održati svoju pozornost.

     Daleko joj u neposrednoj blizini malog šumarak, stajao je sjenoviti lik - onaj koji je odmah prepoznat. Nošenje još uvijek da puni kaput i nosi isti kratak slučaj, još je on bio previše udaljene za nju da bi se bilo koje fizičke detalje. Čak i kao ona squinted u njegovom smjeru, ruku na oči zaštiti sunca odraza, mlada majka gura kolica joj, joj privremeno zaklonjeni pogled. Trenutak kasnije, kada je ona prošla, a čovjek je otišao.

    Mimi skoči-up od zida i hodao žustro prema stablima gdje ga je vidio - ona sigurno ga je vidio?

    Bez traga čovjeka je da se naći i ona pokriva cijelo područje. Ona nije mogla shvatiti kako je mogao sam išao u bilo kojem smjeru bez nje ga vide. Sve je znala s ukupno uvjerenje je da je on bio obličje at nju i da je on mislio joj nikakva zla. Pješačka kući, osjećala je silan osjećaj razočaranje i još gore, to je bio ništa što je ikada mogao govoriti o svakome - njezina ubrojivost zauvijek će biti u nedoumici!

    Imajući primjetno mirna noć, i sama ispričao gledanja filma s obitelji, na temelju vlasništvo kamion-opterećenje od studija na catch-up na, s kraja na rok ispita nazire. Više nego jednom je bacio pogled iz njezine spavaće sobe prozora, na sreću čovjek opet je bio bdijući - možda iz u granicama njihovih veliki vrt ovom trenutku. "Jesam li ja potpuno luda nakon što su svi?" Ona razmišljala.

    Ona nije bilo bliže odgovor na to pitanje kad je zaspala sat ili tako kasnije.

                                                                  **

    Sljedeći školski dan je za pamćenje stranosti. Njezina stol nije kao što je ona to ostavio, tako bliže prozoru i sa nekoliko udžbenika stog gore iznutra nije mogla sjetiti ikada čitanje. G. Cramer čak i izgledala drugačije s osmijehom širi nego što je bio naviknut na viđenje i nekako s više kose. Pitala se da li je uložio u jeftinim čuperak.

    Vidjela je čovjek dva puta više - jedanput u daljini u blizini igralište i opet kasnije u popodnevnim satima u hodniku tik uz sportski lockers. Kao i prije, kad god ona prilazi, on je jednostavno nestao. Ona je odlučila da je jedini način da se rukovati situacija je bila učiniti ništa što god i dopustiti mu da bi sljedeći potez ... ako   doista je ikada biti sljedeći potez!

    Autobus se činilo za navigaciju Dubrack Street vratolomnom brzinom tog popodneva i spuštanje na nju stop ona pogledala natrag na red sjedala protežu prema straga. Nije školi dijete može vidjeti.

    sama Najam u stražnja vrata, ona je hodala ravno u kuhinju. Na njezino veliko iznenađenje kako joj mama i tata su sjedili za stolom pio svježe pivo kava.

   "Idi gore dušo", njen otac se nasmiješio joj: "On je za vas čeka." Njezina majka pogleda iz kupa je drži. "Požurite po Mimi, on je došao takav dug put da te vidim."

    Stavljanje joj ruksak na kuhinjskom stolu ona ju je način da se stepeništem.Dan je bio čudan dovoljno, već ono što je još jedan mali ekscentricitet?

    Guranje otvoriti joj vrata spavaće sobe, ona je mogao vidjeti čovjek stoji blizu nje i radni stol. Njegova aktovka je bio na daleko stolicu. Smijao se na nju. "Bok Mimi, imamo sastanak vjerujem?"

    Djevojka zurio uncomprehendingly, ali s osjećajem očekivanja.

    Čovjek je bio prilično očito srednje dobi, iako nešto o njemu bilo nadilazila rodni list. On je bio netko je mogao vjerovati, možda čak i ljubavi. To je sve samo napravio nema smisla.

    Kao što je odbačena njegova Pokrovna dlaka je bila u mogućnosti da ga studija za prvi put. Prosječnih visina i čvrste građe, on je nosio odjeću koja nitko mogao nazvati moderan iako na njemu su gledali u pravu. Očistite obrijana s stanjivanje kose koji je izgledao nekako tako potpuno nevažan, on ju je gledao kroz ljubazno lješnjak-obojene oči da joj je staviti u potpunosti na jednostavnost. Bio je generacije znanja i razumijevanja i on je došao za njom kao duboko dolje je uvijek znao hoće.

   Holding svoje ruke s njom, ona nikada nije bio idući u odoljeti njezinu sudbinu.

   Daleko veći od Mimi, njegove ruke opasana njezina struka kao što je on nju privukao k njemu. Njegov poljubac je bio i nježni i strastveni. Iz nekog razloga, ona je osjećala kao plakati, ali umjesto toga samo pogleda u njega, nju   drhtanje usana primjetno, ali željan za više duljeg kontakta. Čovjek se nasmijao kao i sa svojom desnom rukom je milovala joj vrat i ramena, osjećanje njegove ruke koja prolazi kroz njezinu kosu i umirujuće i konačno uzbuđujuća. Ona je osjećala rumenilo diže u njoj obraze, ali je bio nemoćan da zaustavi postupak je čak i ona htjela.

    Svjesna da joj grudi mora vidljivo biti prikazan u gornjem ona je nosio, ona znatiželjno je nedostajalo bilo koji stupanj pogođenost, nego ga žele vidjeti i diviti njezinu žensku prvorodstvo.

    Njezine oči sada su bile zatvorene kao čovjek poljubio dublje. No, za ruke oko nje, ona možda nije u mogućnosti da ostanu pretjerano stabilan na nogama.Ruku koja je miluje vratu joj vrat crtati novi tečaj i da siđe prošlosti njezin struk, je sada lagano četkanje protiv kriva njezina dna. Kao što je ona osjetila čovjeka ruka izglađivanje preko oba stražnja obraza dala mali zgražavaju, nema muških prethodno ikada pokušao da joj se osjećaju u baš tako naprijed način. Ona osjeća seksi ukusno.

   "Želite li sjediti na krevetu Mimi?" Pitao je čovjek, raskidanje iz poljubac.Pravo u tom trenutku ona bi učinio išta što je on tražio.

    sama sjedenja demurely na rubu kreveta, njen živčani sustav bio na crveno-upozorenje. Što god on bio idući u obaviti s njom ili da joj biti iskustvo blago - od koje je bila određena. Ona je još uvijek bio obličje gore na njega stoji pred njom kada je spustio obje ruke, nježno puštanja krvi ili dojke dok je sjedila tamo.   Ona je teško sjediti i dalje, zureći vlastite cijepanja kao ruke počeo iscijediti njihov plijen izabrao gotovo s poštovanjem namjerno.

   "Da li me um to Mimi?", Upitao je.

    Ona je odmahnula glavom polako, pokušavajući doći do grips s onim što je radio s njom i zašto je ona mogla skupiti nikakav otpor. Istina je morala priznati, ona je htio da njegovi dodir, njegovu intimu, čitavo njegovo biće. Gledala submissively kako je skliznuo ruke unutar nje grudnjak, počinje milovati joj grudi i bradavice otvoreno. Opet je dala mali uzdah, donoseći joj ruku da je ona na vrhu održava njegova, na način gotovo zaštitnog majke.

    Čovjek crouched dolje odjednom, što ukazuje da bi ona trebala ležati unatrag na krevet. Učinila je to, sada svjestan da je on klizi joj cipele van i ruke počinju se sada lagano manipulirati noge. Ništa se nikada imala je zadovoljstvo kao što je ovaj i kako je napredovala do gležnjeva i telad ona osjeća neodoljiv želju da dio njezine noge, sasvim odbacujući činjenice da bi u tom kutu su tada zainteresiran u potpunosti nepristojan pogled se između njenih bedara. Kao što se to dogodilo, čovjek je već bio u mogućnosti vidjeti djevojke roza pamučne gaćice, iako ograničen pogled je na temelju njene uske suknje.

    Sve više uzbuđena, dala cviliti iznenađenja kao čovjek počeo da se konačan slobode - pritom rub njezine kratke suknje veći. Dio je želio sjesti i zaustaviti ga, drugi dio je bio želi skinuti će joj potpuno. Što se reakcija bila je njegova ruka intruding na njenom vaginalnom zračnog prostora. U trenutku je osjetio njegov prst milovati ispred gaćica ona povika: "Molim vas - ne postoji, ja sam još uvijek djevica ... .."

    Vučenje leđima do sjedeći položaj čovjeka održan rukama.

   "Najljepši sam ikada vidio previše", šapnuo je. On je tada šuti trenutak. "Ako bi me željeli ići Mimi, ja ću. To je u potpunosti ono što želite, a ne ono što ja želim. "

    Nije mislio na nju reakcije u odnosu na čovjeka zapravo ostavljajući ... to je zadnje što je htjela. Ležeći natrag dolje, ona je tada sama šokirana uzimajući držite na rub njezine suknje i vuče i wriggling materijala gotovo da joj struka, potpuno izlaganje gaćica u tom procesu.

    Ona je zbog za daljnje razaranje svojim emocijama kad čovjek se naginje prema naprijed i poljubi joj rumenilo na njoj skriveni ulaz. Šok valovi ju vrtjeti, ali ona je našla tako žele ga to učiniti opet. Do trećeg ili četvrtog poljubac, moglo bi se otkriti da je ona zapravo bila arching bokovima gore kako bi se olakšao kontakt sa svojim usnama.

    Ona je potpuno sama predati na ovaj novi osjećaj, kada čovjek počeo trag, sa svojim prstom, one vlažne rodnice usne sebe - preko gaćica - za svoje cijeloj dužini. Bila je nalaz je nemoguće lagati i dalje kao što je on nju utrljava intimno, pritisak na klitoris sada potpuno neodoljiv.

   "Dopustite mi da bi nekoliko prilagodbi ovdje", čovjek promrmljao je.Prestanka trenja između nogu trenutno, zbog djevojku da uzdah u razočaranje, ali to je bio zamijenjen po strmim iznenađenje što ju manevrirati na njezin trbuščić nakon čega je ona mogla osjetiti ga unzipping joj zgužvane suknju koja unatoč nekim znak protesta, našla ubrzo Novi dom daleko strani kreveta. Kada se na njegov nagovor, njen vrh je također dala svoj ​​zaštitni plašt, ostavljajući djevojka odjevena samo u grudnjak i gaćice, ranjivost joj je situacija postala kristalno jasna.

  "Ti si tako lijepa Mimi", rekla je mislila da njegove riječi čula. Pravo zatim, sve je bila usredotočena na je ruku klizna nad njom curvy malo dnu i njegov partner-in-crime inching putu ispod njezine ruke miluje grudi istovremeno. Brushing kosu daleko od nje lice, gledala njegov napredak, ostavljajući out neprisiljen "ohhh" kao rukom skliznuo iznutra ili grudnjak pehar za manipuliranje i njezin zafrkavati brzo otvrdnjavanje bradavice. Nikada nije bila zamišljena nešto mogla joj izazvao tolikoj mjeri.

    Disanje jako je jednostavno ležala tamo, dopuštajući čovjeku da miluju po volji, najintimnije područja njenog mladog tijela. Ona je pogledala dolje fasciniran kao što je on radio njezine grudi bez njihovih ograničenja podstavljene, ostavljajući ih u potpunosti izložena sada zastirač sama. Osjećala ga vuče prema dolje polako joj gaćice, ali daleko od otpora, počeo wriggling joj dno provokativno u znanje kako se to mora pojaviti u blizini-područje joj zlostavlja-dolaze-u zadnje vrijeme. Njegova ruka sada klizna preko svoje golo dupe je uzbudljivo joj nepodnošljivo i ona je bez oklijevanja kada je došao na šireći joj noge izazovno, prepun u spoznaji da je on sada mogao jasno vidjeti ono što je do tog trenutka, samo osjetio.

    Njeno cijelo tijelo grču prisilno kao čovjeka prstiju nježno intruded između vlažne nabora. Smetanja posjeda, gdje nitko je ikada imao priliku da uđe, vlage seeped iz djevojke sada potpuno prikazane razrez, podmazivanje osvajača. Kao što je njegov indeks skliznuo prst u nju nije mogla spriječiti zvučni plakati od bijega njezinih usta. To je ništa slično onome što je ikad zamislio, da tako mnogo više intenzivna. U trenutku muškarac se nalazi njezin klitoris grumen ona našla gripozan krevet pokriva, bokovima ne ostati pasivni promatrači. Dosadan onda djevojački atribut, ona je mogao vidjeti učinak jasno je da na nju nipples sami - obje imaju tako postao uspravan to napravio joj izdisaj. Kao djevojka je respiratorne stopa povećana dva puta, čovjek je počeo da se poveća pritisak, njegov prst sada pravi buzz-vidio.

    "Dođi za mene Mimi, ne biti zbunjen", šapnuo je.

    Svjesni u kojoj mjeri joj noge su se rastali u posljednjih nekoliko minuta, sve je znala da je ona vjerojatno će izgubiti svijest, ako je to osjećaj zadržao gore.

    Ona je bila pošteđena od bilo koje takve mogućnost ne minute kasnije, međutim, kad joj je cijeli donji dio tijela je zahvatio po orgazma oslobađanje dotad ne-iskusnih raskoš. Kao što valovi zadovoljstvo konačnosti zrači prema van, ona je mogla osjetiti čak i bradavice uzbudljivom od posljedica. Potpuno nesvjesno, ona dosegla dolje između njezine noge i cupped joj nešto mokro maca zaštitno sada da je ulazni prsti su se povukli u neutralnom terenu.

    Bila je svjesna čovjek uz nju, milujući joj dokono golim dnu kao što je postupno oporavila joj osjetila. Ona nije očekivala sasvim ono što je uslijedilo.  

    Dvije snažne ruke joj zavladala oko struka te su joj hauling do klečećem položaju.

  "Što radiš?" Upitala tremulously, iznenada se ponovno svjesna svoje ukupne golotinju i apsolutnu ranjivost.

  "Nešto ste mislili o dugo Mimi", odgovorio je. "Nešto sve školske djevojčice želite odgovor iz svojih ranih tinejdžerskih godina. Ja ću vam pokazati upravo ono što se osjeća kao da su čovjeku voditi ljubav s tobom. "

    Što bi od prava poticao slijepih paniku u djevojku izazvao samo vruće u istoj razini očekivanja.

  "Misliš da ćete me jebati?" Prošaptala.

  "Ne dušo," on je odgovorio: "Želim voditi ljubav s tobom. Istom fizičkom smislu, ali oni su na posve suprotnim emocijama. Jedan od njih je brzo gotov, a drugi će ostati s vama cijeli svoj ​​život.

  "Ali .... Ja sam još uvijek ..."

  "Djevica? Da, znam da je Mimi ", rekao je upade" To je moje mjesto točno! U savršenom svijetu, jedna ne "jebati" djevica, jedna ih voli za prekrasne kreacije koje su oni. Vođenje ljubavi sa devojkom u sve svoje čistoće, zapravo čuva to čuđenje i poštovanje. Samog čina, daleko od uzimajući nešto dalje - bequeaths i divljenje i priznanje za svoje prvorodstvo. Šesnaest je lijepa starost - jednom kada se iznenada naći sebe samo korak daleko od mosta povezuje vas da svoj ​​seksualni sudbinu. Ipak Mimi ovo mora biti vaša odluka, kada je sve rekao i učinio. Bilo kakve sumnje i želim vam da oblačiti sada dušo. "

    Znala je, naravno - njezin um već je bio sastavljen. To je bio kad je ona zatvorila vrata spavaće sobe iza nje.

    Jedva je potrebna daljnja uzbuđenja, ona ipak dahnu u iznenađenje kada čovjek opet počeo ukazivanje joj vaginalni otvor. Ona bi bio iznenađen da, mogla sam vidio u kojoj mjeri je potisak joj pravilan stražnji obraze skywards kako bi se olakšao njegov pristup. Ona je također kriv zadovoljstvo nekoliko uzdaha kad mu je s druge strane postignut oko ispod nje i počeo groping nježno joj napeta mlade grudi kao što su jutted se ponosno od nje tanak prsima.

    Ništa međutim, sasvim joj pripremili za prvi prodor čovjeka montaža u da je dobro čuvana vaginalnog domene. Gasps okrenuo zvučno krikove nelagode kao što je on uzme svoje vrijeme prodrijeti da UN-putovao put. joj Holding čvrsto oko hips i usklađivanja Erotika filmovi   sebe tako da bi mogla osjetiti barem bol, čovjek joj ušao s neprisiljene razmatranje.

    Samo jedan krik i on je bio potpuno unutra.

    Mimi je tijelo u metežu. Boli nju odlaze himen je brzo se nadoknađuje eskalira senzacija nesagledive zadovoljstvo što je čovjek ju probio. Osjećala je "ispunjena" do vrha, ali je potrebna još počinjeno indecencies. Prilično nevjerojatno ona ga je žele dojiti njezine grudi neobjašnjivo i zapravo počela masirati ih sebi kao što je on nastavio klizanje duboko u njoj. Djelovanje sasvim na automatizirani refleks je pronašla sebe gura natrag s njom dna, pokušavajući uskladiti sa svojim zabadanje pokretima.

    Svaki promatrač može imati primijetio maleni perle znoja stvaraju na bokovima i čelo. Njezina dugu plavu kosu swirled oko joj lice kao čovjeka ritam ju je doveo do novog platoa užitka. Potpuno apsorbira s onim što je radio, plakala je za njega besramno doći unutar nje. Potpuno pokornog sada, ona nikada nije željela to zadovoljstvo do kraja.

     Na mjestu je to, međutim - na precizan trenutak počeo prskanje joj vaginalne zidove iznutra - ona srušila licem prema naprijed na naslovnicama, u cijelosti potroše. Okretanje više na leđima ona Dobavljeno najbliži jastuk za neke je potrebno mnogo sigurnosti, koji drži da je strateški uzdužno na vrhu nje.

   "Tko si ti?" Upitala je ozbiljno.

  "Vi znate tko sam ja," je došao odgovor: Zene slobodne  "Uvek je znao!"

    Čak i kao što je on govorio, obrise čovjeka wavered oko rubova i za manje od tri sekunde je bila sama.

    "Molim vas, nemojte ići", molila. Holding joj ruke forlornly ništa sada, ali nedavne memorije, počela je plakati. Njeno cijelo tijelo je u stvari bio potres!

                                                                 **

  

Нема коментара:

Постави коментар