.

субота, 21. мај 2011.

Erotske sex price


erotske sex priče - Sexy Indijska djevojčica ukrali su mu srce
U dobi od 21, bio sam još uvijek djevica. Ja bih proveo većinu svog života studiranja i bio je u mojoj posljednjoj godini na sveučilištu. To je kad sam upoznao djevojku koja će promijeniti moj život.
Njeno ime je Kriti i ona je bila najljepša djevojka koju sam ikada susreo. Bila je oko 5ft 5inches visok i imali predivne duge crne kose. Bila je lijepa Indijska djevojčica s lijepim karamel boje kože. Imala je prekrasan curvy tijelo. Lovely grudi koje su malo više od šaku i magarac koji je napravljen da izdrži utjecaj zdrav čovjek.
Ja sam 5ft 6inches visok, sa sličnim karamela kože. Imam vrlo velike grudi i snažnog tijela. Nisam mišića čovjek, ali nisam ni štapom.
Tijekom nekoliko tjedana počeli smo da upoznaju jedni druge jako dobro, on je počeo s laganim četkanjem jedna pokraj druge u hodniku, a zatim je otišao na pritiskom se jedni protiv drugih za vrijeme nastave. Ona je uvijek bi me zafrkavati po kosi u meni i ja bi samo pritisnite protiv nje.
Jedan dan kao što smo napravili naš put u razred, morali smo stati u red izvan lift. Kao što je lift stigao i svi stisnuti u bila je samo soba za jednu osobu u lift. Meni se gospodin savršeni napravio put za Kriti, ali kao što je dobio u je uhvatio moju ruku i povukao me k njoj. Tu je bila naslonjena na mene kao što sam stiješnjen između njenog tijela i podignite vrata. Toe-to-nožni prst, oči u oči, njeno čvrsto tijelo pritiskom protiv mina. Sam mogao osjetiti njezin grudi protiv mojim grudima i bokovima protiv moje prepone. A to je, kada se to dogodilo, polako sam počeo da biste dobili uključen i još sam dobio okrenuo na više moj penis počela rasti.
Moj penis je sada potpuno uspravno, a pritiskom na nju prepona, i bio sam na početku dobiti zbunjen. Ona je pogledala u moje oči i nasmijala, a zatim podignite sexi price  zaustavljen i završili smo u hodniku, ona je zaigrano zgrabio me za ruku i odvukao me u našem razredu.
Svi tijekom klasa, sam sjedio njihov sve zacrvenio i još uvijek uključen, i svaki put sam okrenuo joj ona mi je dala osmijeh i onda potapšao moje bedro. Ona je tada išla polako joj ruke moje bedro i iscijeđen. Kao što sam uhvatio njezine ruke vodila svoju ruku nježno joj bedro, a zatim prema dolje između njezine noge, i polako. Kao što sam dosegla na pola puta joj bedro je udario joj noge zajedno, stupičarenje moju ruku u svoju tvrtku između nogu. Pogledao sam u njezine oči i prošaptala blago meni: "Ja vas osjetio u lift".
"Žao mi je zbog toga", prošaptala sam natrag.
"Ne, ja sam mislio to je bio stvarno sladak", rekla je
"Jeste li?" Pitao sam
"Nikada nisam osjetio ništa slično prije nego što", rekla je
"Ja nikada nisam imala dečka prije, obaviti u ištanje da me odvesti negdje?"
"Volio bih da", rekao sam uzbuđeno
Za ostatak razreda smo sjedili tamo, drži i miluje jedni druge, to je bio jedan od najboljih osjećaja koji sam ikada osjetio. Kao klasa nacrtao na kraju, oboje smo grabbed naše knjige i lijevo klasa ruku pod ruku.
Kao što smo dobili na lift, Kriti predložio mi se stepenice i hodali smo polako prema dolje. Njeno tijelo se preselila iz jedne strane na drugu a ona je putu niz stepenice, ja sam hodao iza nje tako da sam mogao dobiti dobar pogled na nju slatka magarca wiggling. Kao što smo dosegli dno stepenica obazre se i pitao
"Gdje vas bulji u moje guzica?"
"Žao mi je, nisam mogao pomoći, to je tako slatko ne mogu si pomoći!" Sam rekao
"Vi znate za to, vi dugujete mi milost! Mogu tražiti što god želim najsexi price  i morate ga dati na mene", rekla je s bezobrazan osmijeh na licu.
"Pa što moram učiniti za vas?" Ja quizzed
"Morate me odvesti van odmah!" , rekla je ona
"Ne morate biti dobivanje doma?" Sam rekao
"Moj tata ne mogu mi pokupiti danas, on je radni kasno, i bolesni prsten moja mama i reći joj moram završiti zadatak i neće biti doma do kraja", rekla je s nestašan pogledati u njezine oči.
Sada tijekom moje vrijeme na sveučilištu, ja se putovati u kampusu svakodnevno od kuće. Koristio sam živjeti u kući s mojim roditeljima, jer nisam moraju plaćati odbora ili brinuti o ništa plaćati osim školarina i moje životne troškove.
"Ok, pa ono što želite učiniti?" Sam rekao
"Uzmi me negdje, gdje se samo ti i ja", rekla je odgovorio
"Ne moram nigdje ići, živim milja daleko odavde! Jedino što mogu učiniti je da se za pogon, ili van na večeru, ili film ili tako nešto!" Sam rekao
"Iako ne znam ovo stvarno dobar parka, gdje sam igrao kriket par tjedana", predložio sam
"Pa što čekamo idemo!" , rekla je oduševljeno
Kao što smo hodali milju ili tako da gdje je moj auto bio parkiran, oboje smo, rekao je vrlo malo, jer smo hodali ona stavi joj ruke oko mene i izdvajali joj sebe kao bliski kao da me je mogla. Znam da je ona mene htjela, a ja sam malo joj obeshrabriti. Bliže ona je dobio to mi više prima postao sam. Kao što smo stigli moj auto, ona je stajala pred vratima, a mi se nasmiješio.
"Što je to?" Pitao sam
"Znaš da otvorite vrata vašeg idući u morati proći kroz mene", kazala je giggled
"To je u redu", odgovorio sam
Ja nježno stavio svoje ruke na bokovima i prešani u njeno tijelo, ona me pogledala u oči, i krenuo prema meni. Kao što je ona stavila ruke oko mog vrata, sam je pokupila bokovima i njezina odselila način. Pustila sam da ode, otključan automobil, i otvorio vrata za nju. Kao što je ušao u auto, brušenog grudima protiv moje ruke i rekao: "Ja ću vam se vratiti za to", rekla onda zatvorio vrata i nasmiješio mi se kroz staklo, mene i čuvanje kontakta s očima kao što sam hodio u moj krug strani automobila.
Kao što smo odvezli u park, razgovarali smo i razgovarali. Ona mi je rekao kako ona nikada nije bila u kontaktu s bilo tko, i kako je ona uvijek mi se svidjela, ali je bio previše bojati reći. Ona je tada počeo govoriti o dizati i kako je ona bila tako ponosna da je pronašla nekoga tko ju je pronašao atraktivna. Rekao sam joj lijepa je bila i ona blushed.
Kao što smo stigli u park, to je bio napušten i nije bilo tko o tome. Sam parkirao auto i krenuli smo u šetnju. Nakon nekoliko sati hoda i govori smo napravili naš put natrag u auto. Kao što sam dosegla automobil, Kriti polako stavio joj ruku oko mog struka, a onda grabbed moje dupe.
Kao što smo gledali u jedni druge u oči, ja polako korak naprijed i poljubi joj dno usne, a zatim joj gornju usnu. Kriti zamotan joj ruke oko vrata i poljubi me natrag, prvo lagano a zatim sve više i više strastveno, prije nego što smo znali što se događa, bili smo oboje ljube jedni druge.
Mi ga uzeo u red da istražite međusobno usta s našim erotski chat  jezicima, ljubljenje, grickanje i sisa međusobno usne i jezici. Bila je tako slatka i topla i pozivamo, nikad nisam htio da se zaustavi. Onda odjednom je prestala. "Što nije u redu?" Pitao sam. Ona je postavljena joj prst na usta i me je zamolio da ne govorimo. Ona mi je hodio putem do automobila, a mi smo oboje dobili u. Nagnuo sam se preko mjenjača i poljubio opet, ona je uzeo moju ruku i stavio je na njoj bedro, a onda me poljubi natrag.
"Nemojte govoriti! Dovoljno je pustiti da se sve dogodi", kazala je šapnuo u moje uho. A onda s tim ona poljubi me opet. Kao što smo i dalje poljubac, trčao sam moj prst preko njezina tijela, rekao joj kako je lijepa bila, a koliko sam je želio.
Kao što je počeo da biste dobili više intimnim, postao sam sve više i više opuštena i avanturistički. Ja polako guraju moje sjedalo natrag i zamolio da sjedne na moje krilo.Kriti šutirali off joj cipele i sjela na moje krilo, njezin odmara natrag na vratima. Do znam da je užasno teško i ona mogla osjetiti moj penis u magarca.
"Vi ste uzbuđeni nisu si?" , rekla je ona
"Njezina sve zbog tebe, ti si prva djevojka koju sam ikad dobio teško", rekao sam
"Ja ću biti vaš prvi za nešto drugo previše!" nasmijala
"Što je to onda?"
Uz to je uzela moju ruku i stavio je između njezine noge. Ona je slomljen joj noge i stavio mi palac na njezin klitoris i moj prst na nju razrez. Mogao sam osjetiti toplinu njezina maca kroz njezine hlače. Ona me pogledala u oči i reče: "Želim da mi daju sve što je dobio." Nisam treba pozvati drugi. Ona je zamotan joj ruke oko mene i počeo me poljubiti.Kao što smo poljubio sam nježno masira joj maca, trljanje i klizna mojim rukama dolje joj dijafragma, slušajući da joj jaukanje sa zadovoljstvom. Ja polako mogao vidjeti mokro patch na nju hlače kao što sam počeo joj milovati jače.
Tada sam prestao. "Što je krivo?" upitala je.
"SSSShhhh", rekao sam, kao što sam sjedio moj sjedalo sve na putu dolje.
Tamo sam bio u prednjem sjedištu mog auta sa najljepšom djevojkom na svijetu leži na vrhu mene. Sam je uzeo u naručje i poljubio više i više strastveno, trčanje mi ruke dolje joj leđa, a zatim pod njom hlače. Njezina magarac je bio tako čvrst i mekan. Trčao sam moje ruke na oba obraza, a zatim preko nje ispucati na putu prema gore. Ona poljubi putu prema dolje moj vrat i na grudima, polako poništiti moju košulju, kao i ona lizali i isisan svaki centimetar moje gornji dio tijela. Ona je tada sjeo i mene izvukao i uzeo moju majicu.
Kao što je ona skinula moju košulju Zgrabio sam svoju malu crnu vrhu i izdvajali preko glave, otkrivajući joj lijepe, čvrste i zaobljenih grudi, uredno ugurati daleko u malo plave svile grudnjak. Ja izdvajali joj tijelo u blizini minski kao što smo tamo ležao ljubljenje i milovanje jedni druge. Oboje smo ležao na našim stranama kao što smo poljubio i nježno poljubio sam moj put dolje joj vrat i grudi.
Ja polako izvukao na jednu šalicu otkriti joj preslatko grudi. Imala je prekrasan čokolada smeđe bradavice, koje su sada stoji na pozornost. Ja nježno stavio moje usne oko joj bradavice i dao mu nježan sisati slijedi lizati sa mojim jezikom. Čuo sam joj plakati sa zadovoljstvom. Tako sam trčao moje ruke krug na leđa i polako undid grudnjak. Ona se preselila svoje tijelo i uzeo joj grudnjak off.
Sam joj pogledao u oči i znala da želi više od ovoga  sex i erotika ništa. Preselili smo se naša tijela tako da mi je glava bila pokopana u njezine grudi, a ja sam počeo polako sisati i lizati joj grudi. Slušao sam joj jaukanje i reagirao na njeno tijelo je svaku potrebu. Ubrzo sam sisa na nju tits sa svojim rukama ruffling moju kosu i mene pritiskom na njeno tijelo. Kao što sam lizali i isisan njezine grudi, naše tijelo je swayed u ritmičkim pobijediti.
I polako je napravio moj put dolje joj trbuh, pazeći da ne propustite palac i onda natrag do svoje tijelo joj grudi, zatim joj vrat, a zatim joj usne. Kao što smo poljubi, Ja undid joj hlače i stavio mi ruku pod joj hlače, ona je nosio lijepe svilene plave gaćice. Ja nježno ran moje ruke dolje joj hlače i počeo trljati njen prorez. To je bila mokra i nevjerojatno glatka. Kao što sam gumiran joj dijafragma, ona se rastali njezine noge mi dopušta pristup joj maca usne i klitoris sve odjednom. Ja nježno počeo da stavim svoj prst u njoj maca.
"STOP" je viknuo
"Žao mi je, mislio da je ono što ste htjeli." Sam rekao
"To je, ali nikad nisam imao prst u mene, i prva stvar koju želim u moja maca je vaš penis!"
"Ja sam još uvijek djevica, rekao sam
"Tako sam ja", odgovori ona.
Uz to ona izdvajali joj hlače off i sjede na vrhu mene. Ona nježno undid moj remen i tada moje hlače. Ona ih je srušena do koljena, a zatim undid gumb na moj boksera i izvadio moj hard penis. Ona poljubi kraju moj penis, a zatim ga protrlja protiv nje rastali usne.
Sam mogao osjetiti toplinu njenog tijela na mojoj glavi obrezani. Nakon nekoliko trlja joj maca ona sama podiže i nježno stavio glavu na njezin ulaz. Bila je tako savršeno formirana da joj maca opremljen poput rukavica topla oko mog penis. Ona nježno spustio svoje tijelo prema dolje nekoliko centimetara, a zatim stao. Sam mogao osjetiti njezin himen na kraju moj penis. Sam joj pogledao u oči i ona leant prema naprijed da  zene erotika seks me poljubi. Kao što smo poljubila, ona je sama blago spušta na moje vratilo. Onda je ona povika boli, kao i njezin himen i slomio joj progutala cijeli moj penis u njoj maca.Prestala sam je pitao ako je ona ok. Ona je klimnula glavom, a ja poljubio opet. Kao što smo poljubi počela stijena na moj penis, ona je pogodio nježno na prvi, a zatim sve teže i teže, kao i užitak je dobio veći. Ja izvukao kao ona podigao joj dupe i onda rammed moj penis kao ona siđe u susret meni.
Kao što smo oboje dobili bliže do orgazma, mi predati se u misionarski položaj, a ja valjane moje traperice na moje ankles oslobodi moje noge. Sada sam bio slobodan da zajebavati joj. Počela sam ovan moj penis u njoj maca malo teže svaki put, pazeći da ne povrijediti, ali u isto vrijeme zadovoljavanju naš poriv da bude jebeno.
Kao što sam zabili teže automobil počeo rock sa naših thrusts, svaki put kad sam gurnuo u nju maca, ja upletena moj hips, kao što je omotan oko njezine noge moje dupe, i mi izdvajali u nju.
Kao što smo potisak sve što sam mogao čuti bila Kriti oplakivanje sex erotika porno i uzdisaje. Znala sam da se o to doći, koliko sam mogao osjetiti njezin maca stezanja oko moje penis. Onda odjednom sam mogla osjetiti toplo sokovi na moj penis, što slurping zvuk kao što sam pounded joj slatka mala maca. Osjetiti vruća sperma joj na moj penis je previše i počeo sam da se sperma u nju. Bili smo oboje dolaze sve više jedni druge, ona me sperma kao nikada nisam imao sperma prije. Mi smo bili oboje Cumming tako tvrdi da joj maca je prepun, a naš je sperma curi cijelom sjedište mog automobila. Ja srušio u gomili na njenom tijelu, moja glava odmara na nju lijepe grudi kao što sam ih poljubio posljednji put.
JA je napravio moj put do njene usne ljubih strasno i mi opet.
"To je bilo prekrasno Kriti, hvala vam" Zene erotika seks , rekao sam
"Ne, nemoj mene hvala, samo zapamtite ovaj trenutak uvijek", kazala je
Uz to smo dobili odjeveni i sam uzeo svoj dom. Šest mjeseci kasnije oboje smo diplomirao na sveučilištu, i nikad nisam vidio ili čuo od nje, jer. JA dont 'ravan imati sliku da ju pamtiti po. Jedino što imam je sjećanje na taj dan u mom autu. Memorije koja će ostati sa mnom za vječnost.

1 коментар: