.

понедељак, 30. мај 2011.

Seks chat devojke

Postojala je jednom obitelji od tri muškarca, koji su bili poznati lokalno kao "The Three Bears", koji je živio u udoban kućicu u šumi gdje su radili kao drvosječe. Tu je veliki veliki, više od sedam stopalo visok "Tata Medvjed", srednje veličine šest noga četiri "Dunda Bear", te kraće, osamnaest godina devojke chat "Junior Bear". Oni su dobili svoje ime od ogromne količine guste crne dlake na tijelu koje ih pokriva, dopunjena guste brade, svojim nabijen stasa (da ne spominjemo radije krug trbuhe na starije dvije) i njihove čudne navike, uključujući izbjegavanje odjeću. Ljudi iz sela u blizini da ih izbjeći, iako su vjerovali da budu bezopasni.

Jednog jutra Uncle Bear kuhani ih neki kašu za doručak. Kao što je kaša je previše vruće za jesti, Tri Medvjedi odlučili prošetati u šumu, dok ga hladi.

Oni nisu otišli dugo kada mlada djevojka po imenu goldilocks seks chat devojke 18  došao uzduž. Bila je branje cvijeća i imali zalutao u šumi. Bila je jako lijepa, svoju dugu kovrčavu zlatnu kosu rep od nje pjegav lice s plavim vrpcama, preskakanje zajedno u kratkom, blijedo plave, čipke oštrice haljina tako povremeno joj žute gaćice su bili vidljivi u pjegav hladu stabala. Kao što je ona otišla joj velike grudi odskočiti s svaki skok njezine prekrasne, ako je malo zdepast noge, pokrivene do koljena s dugim, bijele čarape s volanima na vrhu ide u crno izvijen cipele.

Kad je vidjela tri Medvjedi 'kućica, ona nasmijala i pljeskala rukama. "Kako je lijepa!" ona je plakala. "Pitam se tko živi tamo?" Ona je stajala na noznim prstima i provirio na prozor.Tu nije Čini se da svatko doma, pa goldilocks otvorio vrata i otišao pravo unutra!

Prvo što je vidjela bio je postavljen stol s tri zdjele kaša, velika veliku zdjelu za Daddy Bear, srednje veličine zdjelu za Dunda Medvjed, koji je bio na dijeti, i malo zdjelu za Junior Bear.

"Oh, da kaša miriše!" Goldilocks, rekao je. Zatim, kao što je bila osjeća malo gladni, ona pokupila žlicu i kušati kašu u Velikoj veliku zdjelu.

"Ouch!" ona je plakala, spustivši žlicu. "To kaša je previše vruće!"

Ona je okusio kaša u zdjelu srednje veličine. Ali to kaša je previše hladno.

Tada je okusio kaša u malom zdjelu. "Mmmmmm," rekla je. "Ovo je kaša samo desno!"pa ona je jeo sve gore!

Zatim goldilocks vidio tri stolice postavili prije požara: Velika Big Daddy Katedra za Bear, srednje veličine Katedra za Dunda Bear, i Little Junior Katedre za Bear. "Oh, bilo bi lijepo sjesti za neko vrijeme!" Goldilocks misli.

Dakle, ona popela na veliki veliki stolac koji je pripadao tata medvjed. "Oh, ne!" , rekla je ona. "To stolica je previše teško."

Zatim je sjedila u Uncle Medviđa srednje veličine predsjedatelja "Oh, ne," rekla je. "To je puno previše stolica mekana!"

Zatim, ona je sjedila u Junior's Little Bear predsjedatelja. "Ahhhh," rekla je s osmijehom."Ova stolica je samo pravo!"

Zlatokosa 'um počeo čuditi, i prstima podiže suknju i skliznuo u njezine gaćice.Zatvaranje oči počela trljati klitoris u krug, oplakivanje u oduševljenje jer je mislila da joj učitelja kojeg je imaginaran. Brže i brže otišla, i kao što je približio orgazam počela naginje nazad u stolicu tako da je stajao na dvije stražnje noge. Uskoro je počela vikati i trzati kao ona climaxed. Samo tada je bio glasan CRAAACK! i malo razbio stolac kroz pravo!

Goldilocks ustao i sama dusted off, kikotanje za sebe. Zatim je popeo debele seksi devojke chat  stepenicama do spavaće sobe. Tamo je vidio tri kreveta, sve u redu. "Oh", rekla je, zijevanje, "Ja sam osjećaj neispavan nakon toga hrana i orgazam."

Tako je ona srušena pokriva i popeo se na Daddy's Great Bear velikim krevetom. Ali ona je brzo skočio dolje. "To je krevet previše teško!" , rekla je ona.

Onda je pokušao Uncle Medvjedi srednje veličine krevet. Ali to je bio previše mekan.

Dakle, ona popela na juniorskom Medvjedi Mali noćenje. To je samo pravo. Uskoro goldilocks je čvrsto spavati!

Malo kasnije tri Medvjedi se vratili iz šetnje. Oni su bili jako gladni i osjećaju su bili veseli da jede lijepo zdjele ukusnih kaša.

Odjednom tata povika njegov veliki veliki glas, "Netko je jede moje kašu!"

Tada Stric povika njegov srednjeg Voice "Netko je jede moje kašu!"

I Junior Bear povika u svom dubokom, ali još uvijek mladi Junior  devojke seks chat  kontakt Voice "Netko je jede moje kašica. I sam jeo je sve gore!"

Tada je vidio tri medvjeda svoje stolice u blizini kamina.

"Netko je sjedio u svojoj stolici!" Tata Bear, rekao je u njegovu veliku Big Voice.

"Netko je sjedio u moj stolac!" Stric Bear, rekao je u svom srednjih Voice.

"Netko je sjedio u moj stolac," Baby Bear plakala na njegove duboke, ali još uvijek mladi Junior Voice. "I sada je BROKEN!"

Tada Tri Medvjedi otišao gore u spavaću sobu.

"Netko je spavao u mom krevetu!" Tata Bear vikao na njegovu veliku Big Voice.

"I netko je spava u mom krevetu!" Stric Bear uskliknuo u svom srednjih Voice.

"Netko je spavao u mom krevetu," Junior Bear squeaked u svojim  erotika seks chat dubokim, ali još uvijek mladi Junior Voice. "I Evo je!"

Samo onda goldilocks probudio! Kad je vidjela tri medvjeda stoji oko nje, ona je skočio s kreveta i napravio to trčanje niz stepenice i izvan vrata. Međutim, prije nego što je mogao, tata Medvjed ju je uhvaćen u svojim velikim rukama i postavi na krevet gdje je stajala vrlo tražite prepala okružena Medvjedi.

"Vi ste bili vrlo nestašan djevojčica," tata medvjed joj je rekao u svoju veliku Big Voice. "Mi bi trebao vas odvesti natrag u svoju majku i reći joj što ste učinili."

"Molim vas, nemojte me povrijediti gospodin Bear", goldilocks izjasnio. "I nemojte reći moju majku, jer ona će me tući tako jako teško. Molim da me pusti."

"Mi ne povrijediti vas moj dragi", rekao je ujak Bear u svom srednjeg glas ", ali si bio nestašan pa ako nas ne žele reći svoju majku morate pustiti nas vas kazniti i raditi ono što kažemo prije ćemo vas pustiti. "

"O, da, da ništa ako ćete me pustiti!"

"Koliko vam je djevojčica?" pitao tatu.

"Osamnaest, gospodine", odgovori ona, smiruje se malo znala je da nije bio idući u biti pretučen.

"A jeste li ikada spavao sa čovjekom?"

"Y-Da", odgovori ona, nalaz je lakše tako reći da je medvjed-čovjek nego što bi netko u svom selu, ali pitate gdje je bio idući.

"OK, onda bih prvi želio da neka moj sin ovdje pariti s vama, on će biti nježan sam obećanje."

Goldilocks je bio šokiran, ali je znao da ona nije imala izbora. A sada da je ga je pogledao, Junior Bear je prilično slatko izgleda momak, unatoč prekomjerne tjelesne kosu, pa ona je pristala.

"Vrlo dobro, molimo pull down vaše gaćice i sići na podu." Goldilocks posluša, podizanje joj suknju i povlačenjem njezine žute gaćice prema dolje na koljena a zatim uzimajući na ruke i koljena pred Uncle medvjeda s magarca na Junior Bear. Za njezino iznenađenje, ona je mogao vidjeti da ujaka Bear's penis je rasla u erekciju već. Iza nje je mogao čuti tata medvjed objasniti stvari na juniorskom Bear što je podigao suknju.

"Sada sin, ova rupa je njen šupak, možemo doći do toga kasnije, ali za sada samo znam da to nije za parenje kako bi beba. Važan dio je ovu rupu, koja se zove vagina. Prije nego što možemo erotika seks chat  ništa učiniti, moramo osigurati da je mokra i skliska. Uspon na krevetu, to je pravo, i to dodir prstom. Sada je to mokro? "

"To je vrsta ljigav".

"Onda je ona već uzbuđen, ali kako bi bili sigurni i prakse za vrijeme susresti ženu koja nije takva drolja, lagano gurnite svoj prst unutra." Goldilocks napravio zvuk za prikazivanje bila je uvrijeđena, ali je ignorirao, i stvarno je uživala u ovaj razgovor.

"Kao što je ovaj tata?"

"To je pravo sin. Sada dodajte drugi, i polako gurnite ga preko kože oko nje. Možete li osjetiti joj dobivanje vlažnija?"

"Da tata."

OK, onda je ona spremna. Stavite svoje ruke na bokovima. "

Goldilocks osjećao toplinu njegova gruba drvosječa ruke press protiv nje stražnjice.

"Sada, Drago mi je vidjeti da imate erekciju, to je normalno kada ste u blizini atraktivne, uzbuđena žena."

Goldilocks blushed.

"Kada imate jedan, možete umetnuti svoj penis u vaginu, pažljivo i polako sve dok ni to neće ići više ili ženskog kaže stop. Sada, ono što vam je ime dragi?"

"Goldilocks." , odgovorila je.

"Jeste li spremni, goldilocks?"

"Da."

"Vrlo dobro. Sinu možete početi, ali zapamtite što sam rekao, ići oprezno, a ako ona kaže zaustaviti, zaustaviti."

Junior Bear guraju naprijed polako, ne žele pokvariti svoju prvu lekciju spolni odgoj, i goldilocks dahnu. On svibanj imati je mali za svoju obitelj, ali je njegov penis bio je nekoliko bitnih milimetara deblji od bilo koje je imala prije. To je u obliku drugačije previše, više zaobljena na početku kao što joj ušao, i uzimajući fatter prije, a zatim nekoliko centimetara u uzimajući malo tanji opet. Kad on bi to dobio sve i ona je mogla osjetiti njegov topao, dlakavim nogama protiv nje stražnjicu, ona je računao da mora biti dobar sedam inča dugo, i to osjećao dobro iznutra.

"To je dobro nećak", rekao je ujak Bear. "Sada izvadi i opet gurnuti natrag u lijepo odmjeren ritam."

Junior Bear je to učinio, njegov osjećaj goldilocks gladak penis udara joj utroba kao što ga izvukao, potezanje njezin stražnji s njom malo kad gomoljasti kraju došao blizu coming out, a zatim je gurnuo u opet, nije tako sporo da je sada znala nije ranjavanje.Ona je zahvatila jorgan i pustiti malo jaukati, koji zabrinuti Junior medvjed dok tata medvjed mu je rekao da je značilo da je dobro. Uvjeravanja on je sped up, pritom teže pa je preselio natrag i naprijed s malo svaki ulazak i izlazak, svoju dugu zlatnu kosu pada preko lica, a njezine grudi ljuljanje u haljinu.

"Brže molim te," goldilocks dahnu, sama daje do njezina požuda, i Junior Bear počeo lupanje njegov penis u njoj maca brže, a ona moaned u odgovoru. Dobivanje odnese, ona više uravnotežen i pao postrance, tip je ruke klizi pa su sletio s obje strane glave, njegove vruće dah na njenom licu. Pokušala je ustati, ali nije mogao, tako zvala tata medvjed.

"Gospodine", rekla panted, "Mislim da je tvoj sin je naučio svoju lekciju. Možemo to učiniti na drugi način?"

"Hmm, vrlo dobro", rekao je tata Medvjed, i rekao Junior medvjed da se povuče iz njegova novu igračku trenutak.

Goldilocks izdvajali joj gaćice pravo isključiti na jednoj nozi kako bi se mogla kretati, ostavljajući ih oko nje desno cipela. Promjena rasporeda sama, ona je ležala na leđima i širiti njezine noge, a zatim pozvao na juniorskom Bear doći opet. On je indeksirao preko nje, ljubeći njene usne amateurishly ali strastveno, a opet polako ušao joj dlakav zlatnu twat. Goldilocks zamotan joj kopču cipele i noge u svojoj dugoj bijeloj čarape oko njegova leđa da pomogne, a on je otišao daleko ponovno.

"U redu sina, usporiti, ona to ne postoji još uvijek," upućen tata medvjed. "Ne smije doći do vrha prije nego što ona radi, to je loše manire."

Junior Bear smanjio brzinu na duge duboko potezima, koji je imao goldilocks zapomaganje i squeaking, i zabadanje se prema njemu. Njegov životinjski miris je izlaskom biti pravi afrodizijak za nju, a ona može osjetiti toplinu u lice i prepone joj. Junior Medvjed je gubio kontrolu malo sada, zabadanje i izvan poput čekića, ali to je bilo u redu jer goldilocks je početak do orgazma. Ona povika i zabode se u nj, dosegnuvši dolje rukom trljati njen klitoris i arching leđa. Unutra, joj vaginalni mišići počeo ugovora i Junior Bear došao.

S krik pustio prve dvije spurts joj ispuniti, i ona izdvajali joj suknju gore zabit tako da ne bi dobili zamrljana. Izvlačenje je ožbukana joj plavuša stidne dlake, a zatim isprazniti svoje loptice u desetak eksplozija u njoj pička, rijeke ljepljive sperme streaming preko obje svoje stidne dlake i na krevet. Na kraju je izvukao van i srušila zadihan na njegovoj strani uz nju, jism kaskadno iz njezine rupe za natapanje posteljine. Goldilocks pomiluje mu bradati lice i poljubio ga duboko u njezin jezik, relaksirajuće za neko vrijeme.

Osjećaj osvježeni, goldilocks sjeo i okrenuo se dva veća Medvjedi. "Mogu li ići sada?"

"Idi? Ne, ne još, niste završili svoj kazna ipak, da ste uživali previše", rekao je ujak Bear."Ali prvo, morate biti gladni nakon svega što vježbanja. Dozvolite mi da vas nešto. Vi kao kaša ne? Pričekajte ovdje, ja ću dobiti neki." On je napustio sobu.

"Za ostatak vas kazne, goldilocks", rekao je tata medvjed, "mislim da bi trebao skinuti haljinu, jer ne želimo da se dobiti u neredu, radimo?"

"U redu", odgovori ona, pitajući se što on podrazumijeva pod "neuredan". Ona izdvajali off, i undid grudnjak za oslobađanje njezina velika tits, tako da ona nosi samo svoje bijele čarape do koljena sa volanima na vrhu, njezina sjajna crna kopča cipele i plave vrpce u njezinu kosu.

Kao što je on ju je gledao na sunce, joj muf plavuša puše malo u povjetarac s otvorenog prozora i blistav kao što je uhvaćen svjetlo, tata medvjed shvatio da je bila vrlo lijepa.Njezina bedra su malo zdepast možda i trbuhu nije sasvim ravna, ali to je normalno, i zapravo napravio joj izgledaju puno seksipilnije od slike tanke žena je vidio u časopisima, podsjećajući ga Junior Bear majke. Njezino lice je posebno atraktivna, zažarena kao što je sada pod pjegama, te joj svijetlo plave oči pjenušava. U stvari, on je mogao osjetiti sebe uzimajući uzbuđen, i njegov penis počela dizati iz njegove prepone.

Goldilocks je o za početak uzimajući joj cipele i čarape od kada je došao u Uncle Bear, njezin zbunjujući. Nosio je ogroman kotao, koji je sjedio na podu pored starog tepiha.

"Sada goldilocks, doći ovdje i kleknuti da imaju nešto za jesti", rekao je, i ona je poslušao, postavljanje off iskre u sva tri Medvjedi 'libido, čak i Junior Bear koji samo bih imala spolni odnos, s načinom na koji joj blijede noge otišao u one duge bijele čarape.Goldilocks kleknuo na tepih, a uzimajući lonca od strica medvjeda koji je ponuđen, počeo jesti kaša od kotao. Kao što je sada samo pravo temperatura, Bearsi su ubrzo pridružio previše, sve dok svi oni su jeli svoje ispuniti i stavio lonci na podu pokraj njega.

Sada Uncle Bear mogao držati leđa više ne i zgazi naprijed, nudeći joj svoj veliki penis lupanje. Klečeći u svoje bijele čarape i nasmijan, ona je s njom lijevom rukom, i milovati dlake na trbuhu s desnom rukom, ona ga vodi u usta, otvarajući širok da bi do kraja unutra. Ona je isisan drugi palac u pažljivo, a zatim ga gurnuo od strane kovitlaju joj jezikom oko njega, a zatim pljune na rukama i zavladala je ružičasta vratila uske i preselio dolje deset inča na bazu. Čovjek growled u zadovoljstvo što je sisao na kraju opet, uzimajući malo više, a zatim bobbed natrag i naprijed na neprekidan stopa, lizanje i siše. Ona je u još jedan palac pa je udario vrhu joj grlo i počeo sisati čak i teže, naizmjenično između brzo kratke poteze i dugo spore one, masturbiraju sebe i svoju osovinu svih vremena.

Uskoro tata medvjed htio komad zabave, i preselio pored Ujak medvjed na drugoj strani goldilocks. Njezine oči proširena kad je vidjela veličinu njegove muškosti. Bilo je više od dvanaest inča dugo i više od dva i pol inča debela, glava gotovo ljubičast u Hue, velike vene vidljiv svim nad njom. Uzimajući pauze od ujaka Bear's penis, goldilocks samo uspio da stane dovoljno tata Medviđa u ustima sisati i lizati, ali ne više. Ona je uređena za ritam sisanja toga i onda lizanje gore i dolje njegova osovina, koristeći desnoj ruci do masaža vratilo sa pljuvačka dok wanking Uncle nositi s lijevoj ruci, a zatim se vraćaju na sisanje Dunda Bear off.

Gledanje sve to, Junior medvjed je dobio još jedan montaža, te je počinju da se malo uzrujan što on ne bi očekivao više akcije. Međutim, njegov otac je znao to i prije on nevoljko izvukao sebe i njegov brat daleko od toga da bude oralno zadovoljstvo.Goldilocks izgledao malo razočarani.

"Mislim da je vrijeme vaš kazna i dalje moja djevojka", rekao je tata medvjed. "Bend više na ruke i koljena." Učinila je to, Bearsi su sada suočeni s ukusnim debeo pravilan magarca s pramenove kovrčave plave kose kadriranja vlažnom prorez joj maca. Tata Medvjed crouched dolje i gurnuo lice u nju, a zatim vodio jezik dolje između njezine usne prema njoj klitoris, jaukati kao što goldilocks joj počeo jede joj se. Međutim, to nije bila njegova namjera, i nakon samo nekoliko licks on preselio k njoj zbijeno šupak djevičansko, kruženja to što joj drhtaj, a zatim zabadanje njegov jezik u to što joj spasti na iznenađenje. Nitko nikada nije otišao tamo s njom i prije, ali jednom kada šok nosila off je počeo uživati ​​u osjećaju svoje mokre toplo jezik miluje živce tamo.

Uvjerena da joj sfinktera dobro podmazani sa ljigave sline, tata medvjed je ustao i miješaju prema naprijed. "Sada goldilocks", rekao je, upućujući mu ogroman penis na male rupe ", rekao je sljedeći dio svoje kazne je da se buggered. Ćemo biti nježna kao i mi ne želimo vas povrijediti, tako da morate reći kako je osjeća i mi ćemo prestati ako tako reći. redu? "

"Da mister medvjed", rekao je djevojčica odgovorila, tražite natrag preko ramena, pjegav joj lice pokazuje očito znatiželje što će to biti kao što je, nakon što je odavno sebe predao sudbinu Bearsi je dizajniran za nju. Vrlo polako, tata Bear gurnuo kukova naprijed, vrh njegov penis pritiskom na njoj zabranjeno ulaz. Meso komprimirani pod pritiskom, a onda na kraju goldilocks opušteni njoj mišiće i samom rtu skliznuo u krug mišića.Gurnuo je malo teže i malo više išao u, iako je to samo pola širine do sada. On je pokušao malo više, i goldilocks pustiti malo vrištati.

"Ouch!" ona je plakala. "To penis je suviše velika!"

"Vrlo dobro", rekao je tata Medvjed, a on izdvajali daleko i ustao razmišljanje za trenutak."Sin", rekao je na kraju, "Vi pokušajte. Ovaj put biti još oprezniji nego prije."

Junior Medvjed je došao naprijed i kleknuo iza goldilocks, pljunuo malo zamijeniti lubrikant koji je došao s na oca, penis, a zatim s ciljem njegova nova uspravan penis na zbijeno malo rupa.

"Ready?" upitao goldilocks.

"Da, ja sam spreman", rekla je, nestrpljivo. Iako je posljednja imala ozlijeđen malo, da bih se svidio osjećaj na čudan način.

Junior Bear gura naprijed, njegov penis klizna jednostavno uz pomoć svog prsta, ide u svim način bez problema, i počeo klizna unutra i van. Ovaj put ipak, to nije bio Junior medvjed zadovoljan da nemirno djevojka.

"Oh, ne," rekla je. "To penis je puno previše mekana!"

"Hmmm, OK sina, dođi," tata medvjed, rekao je zbunjeni, i njegov sin nevoljko poslušao."Pravo brat, mislim da bih bolje vam probati."

Ujak medvjed je došao naprijed i preuzeo poziciju njegov brat i njegov nećak je uzeo prije njega, opet dodajući mu sline na naborano prsten. Kao goldilocks wiggled joj bum nestrpljivo, preselio naprijed. To je zbijeno stane, u prvi krug glavu svog penisa samo gurnuo protiv nje sfinktera, ali onda je počeo da skliznuti u, mišić proširenje oko njega, i na kraju fattest dio je bio u s više pritužbi. Ostatak je bio nesmetanog ulaska, i nekako svih deset inča otišao u tako je završila sa svojim dlakavim nogama pritisne opet joj bedra i donji dio njegova velikog trbuha odmaraju na tome njezina stražnjice.

U ovom trenutku, goldilocks, čije lice je bio pijan u koncentraciji, dao joj presude."Ooooohhhh," rekla je s uzdiše. "Ovo penis je samo pravo!"

Tata Medvjed je smijenjen, a uskoro Uncle Medvjed je bio na sve četiri preko goldilocks, njegovo cijelo tijelo pokriva joj i glavu, crpne svoj veliki kurac i iz nje Tightest tunela, svaki potiska što joj grudi njišu kao što su visile dolje. Bio je puno stariji, veći, deblji i hairier nego bilo koji od dječaka ona bi bila s prije, ali nekako pronašao osjećaj da budu zarobljeni između njegove jake ruke sa svojim velikim trbuh i dlakava prsa protiv leđima ogroman uključite.

Ali Junior medvjed je još uvijek nezadovoljni, a malo razočaran da njegov penis nije bio dovoljno dobar, pa tata Bear poslao svoga sina krug ispred. Ujak Bear ljubazno je dobio ponovno zabit s rukama na goldilocks 'iza, čineći prostor za njegov nećak, čiji je penis rožnatog djevojčica rado uhvati i počeo sisa kao da je najljepša ona lizalica ikad imala, bilo zaboravljajući ili ne brine gdje je upravo bio.

Kada Uncle medvjed je dobio u ritam i potisnut poriv da se sperma odmah u taj maleni, uske rupe, on je završio njegov veliki ruke oko goldilocks 'tijelo i polako ju povukao gore i nazad, sjedi i onda leži ispod njezine, njegov penis i dalje unutar nje. Junior medvjed je došao s njom, i sada se mota oko na koljena u stranu kao što je ležala natrag u topao, mekan, ali dlakave zagrljaj Dunda Bear. Ujak Bear pomaknuo ruke dolje na bokovima i uz njegovu pomoć je počela podizanjem joj guzu gore i dolje, tako da sa svojim gore thrusts oni brzo povratio svoje prethodne ritam, mlade djevojke zadihan izgubljeni počela puše Junior medvjed opet. Ovaj položaj je također ugodnija za njezine grudi, njihovu težinu odmor i drhti na prsima, a ne visi od njega.

U tom položaju, s njom širiti noge široki obje strane ujaka Bear's noge, koljena prema gore iznad ukrašen rub njezine bijele čarape kao ona podržava pokrete joj prepone, goldilocks 'zlatnim maca je pokazala u svom svojem sjaju. Tata se preselio medvjed krug kako biste ga vidjeli bolje, usne u središtu njezina bedra malo bucmast otvorena i pozivajući ga u vlažnu roza iznutra, on nije mogao odoljeti. Pada na sve četiri, on je počeo lizanje razrez opet, uživajući okus joj maca sok, dodajući velike količine pljunuti na već sklizak pička, a onda se preselio prema naprijed dok se svojim golemim tijelom premošten je čak i njegov brat ispod plavokosa djevojka je jebena .

Tata Medvjed je bio previše uzbuđen da se odupru bilo više, i gura naprijed, osjećajući njegov ogroman penis četkom kroz meke stidne kose i dodir vlažnim twat, a zatim polako na usnama rastali, a on je osjetio toplinu unutar njene vagine protiv vrh . Teže je gurnuo, otvaranje naprezanje na to da u više od dva i pol inča muškosti, goldilocks ispod njega dahtanje kao ona uzeo pauzu od oralnog seksa. Kratkom i jakom potisak i on je bio u, goldilocks vapi u šoku, zadihan kao što je osjetio ogroman gruda unutar nje. Dalje je otišao, ide malo lakše sada kad je glava bila u, i počeo klizna gore prema njoj sredini.

Začudo nije bilo bolno, i goldilocks samo dahnu u čuđenje što je osjetila debeli kolac slajd joj tunela. Tata medvjed dahnu previše, što je fenomenalan stezanje oko mjenjača i osovina poslao drhtavice užitka kroz njega kao da je nikad ne bih osjećao prije, i on mogao osjetiti neke od kretanja njegovog brata penis u magarca na drugoj strani svoje unutarnje zid. Još joj ušao, a on nije pogodio dno još, a svima je iznenađenje, barem ne goldilocks, čak s više od podnožju pijetao u nju, njezina ponuda područje na kraju nije dotaknuo.

"Ooooooooh! Da se osjeća sooo dobro!" Goldilocks vapio kad tata Medvjed izvukao van i počeo ponovno nju ulazi. Ona je Junior Bear natrag u usta, i počeo odskakanje gore i dolje na Uncle Bear's penis ponovno se prevoze u bjesnilo od stimulacije na njezin rektum, unutar njezina pička, i mesnat zid između dva. Tata medvjed humped daleko, zadihan sa zadovoljstvom na nepropusnost oko osovine. Junior Medvjed je bio hard rock previše sada, osjeća vrlo uključen stručnog uprava djevojka sisanče njegov penis i gledajući njegov otac i stric zajebavati joj u obje rupe.

U stvari on je dobio toliko odvodeći da je zaboravio da držite leđa, a nakon samo tri minute tata medvjed ulaska goldilocks, eto ga opet. Ali Junior Medvjed cumming po drugi put je ekvivalent od normalnog čovjeka cumming za prvi put, i goldilocks nije bio spreman da ga progutati, tako da je prva dva spurts kaskadnog iz usta, pokriva joj brade i vrata u trud. Sljedeća dva splattered oko usta, a zatim je izbrisala posljednji na svom obrazu.Ona ga je uzeo natrag u usta opet, sisanje i lizanje ga nježno dok nije omekšala i ona neka flopa van.

Ovaj lijevo usta slobodno emitiraju krikove užitka kao i Tata Medvjed Uncle medvjed i dalje zajebavati joj, njihove ogromne cocks trljajući joj najosjetljivijih područja i slanje tresu užitka kroz njeno tijelo. Njezina pjegav lice sada je ispran svijetli crveno kao ona panted u debele crne dlake pokrivaju široko prsa iznad nje, gura joj prepone okolo u krugovima protiv štap u njoj twat i magarca. Arching leđa pa joj kovrčav plava kosa pokrivena Uncle Bear's lice, ona je počela da sperma, plač i nekontrolirano tresti, pa joj vrišti napuni cijelu kuću. Dva velika Bearsi su započeli pumpanje brže, postavljanje off drugi val orgazma kroz njeno tijelo, mišiće u svom sfinkter i vagine ugovaranje u grčeva oko penisa, tako da su znali, ako oni nisu zaustavili da bi sperma previše.

Umjesto cum unutar nje, po prethodnom dogovoru su obojica izvukao, a dobio goldilocks kleknuti u njoj seksi bijele čarape i crne cipele kopča s njima bilo koje strane. Uzimajući njihove dicks u svakoj ruci, ona je prvi lizali ujaka Medviđa, a zatim lizali Daddy Bear's clean vlastitih sokova. Povratak u Uncle Medviđa je počela da se to sve u usta opet sisa polako dok masažu osovina rukom, wanking tata medvjed u isto vrijeme, onda zastao da zvrčka njezin jezik jako brzo preko vrha Uncle Bear's penis. On je mogao osjetiti pritisak na bazi njegov penis postane nepodnošljiva, kao i ona swirled njezin jezik čvrsto oko glave opet, on je znao on bi mogao odoljeti više nema.

Prva provala dogodila kao što je bila sisa i potpuno napuni usta, a zatim drugi jednom kadru desno gore joj lice preko njezina nos u svoju kosu kao i ona da joj zalogaj driblati dolje joj bradu da brčkanje na njezine grudi. Za ostatak je ona jednostavno ga wanked, drži njegov penis ispred nje sa svojim otvorenim ustima i jezikom proširena, tako da u sljedećih nekoliko obložena njezin jezik i poprskati sve do iznad desnog oka, držati kapke zajedno malo, i malterisanje kose oko nje čelo. Za posljednje četiri godine, preselio, prvi samo nedostaje joj usta da šaraju joj lijevi obraz, a zatim par na njezin vrat, i konačno dorada u svojoj rascjep. Uz njezino lice dobro i uistinu prekrivena vatrenost, ona ga je natrag u usta, oduševio ga je lizanje osjetilno oko njegove super osjetljiva gumb onda dribling to sve van dolje joj podbradak.

Sada je tata Bear's zauzvrat, i ona je počela lizati snažno sve oko glave. Zatim s poteškoćama uspjela da stane sve u usta i počeo bobbing natrag i naprijed, sisanje, i zaustavljanje i sad opet lizati osovinu i pljunuti na dlanovima da ona koristi na odmor dok sisa. Teže i teže je isisan, i brz, on je mogao osjetiti pritisak zgrade. Ali to nije bilo sve dok ona usporen desno dolje, dok povlačenjem natrag da je on ejakulirao, potpuno nalijevanje lice s tri hica prije nego što ona mogla reagirati.

Sve je mogla učiniti bilo je kao i prije, trzati se dok je s ciljem na nju otvorenih usta, koji je ispunjavao odmah, čak s djelomičnim promaši, veliki mrljica sjemena kliženje vanjska strana to slide down trbuhu. Lice joj je potpuno splattered tako da se ona teško može vidjeti i kosa oko njega je globula držati u njemu. Nakon osam spurts ona nagnutom prema natrag i osjetio ga pokrenuti niz njezin vrat i gura prema dolje na penis u ruci je napravio u zadnjih pet ejakulacije zemlju na njene velike, treperenje grudima, ljigav topline sporo kreće oko nje podigli nipples.

"Ja mislim", rekao je ujak jednom medvjed on bi oporavio, "da ste uživali u da kazna malo previše. Ćemo imati jedan posljednji probati na vas kažnjava, a zatim vam svibanj ići kući."

"U redu", rekao je goldilocks, više ne boji svojih 'kazne'. Ona je izbrisala sperma iz nje oči da vidi Medvjedi bolji, i odsutnog iskreno širenje sperma oko nje koža, uživajući ak ljepljiv osjećaj. Bearsi sigurno mislila da izgleda ukusna u one bijele čarape, još uvijek čist do koljena, i proziran sperma sve nad njom lice freckly, u njoj kovrčavu zlatnu kosu i velike grudi uzdah. Tata medvjed je ustao pred nju.

"Zatvori oči draga moja", rekao je ujak Bear. Goldilocks nije tako, klečeći i njezin cum-splattered, zažarena lica gleda prema stropu, njezina kovrčava zlatna brava širenju preko ramena i blijedo natrag. "U trećem dijelu svoje kazne počinje."

Uz to, Uncle Bear pokupila kotao i stoji iznad nje izlije debljine, toplo, prljavo-bijele mulja preko glave.

To je kao iznenađenje to napravio joj vrištati, ali kako je osjetila lagano navlaženom tekstura slajd dolje joj kosa pokrenuti dolje joj leđa i pokriju lice, počela je uživati ​​u njemu. Isplažen njezin jezik je okusio i zadrhtala u slast kao čudno ljepljivost pao u dollops na njoj bezobrazan ružičaste bradavice. Ujak Bear završio Pladanj i struganje posljednji komadići kaša se s loncu na glavu. Goldilocks pjevušila u zadovoljstvo, šireći goo preko njenog golog tijela, zob miluje joj meke kože kao što ju je gurnula preko trbuhu i smothered njezine grudi u njemu, grabiti off joj glavu i dolje joj lice da ga utrljajte u bedrima. Nevjerojatno, ali samo nekoliko bitova je curila na njoj čarape.

Tri Medvjedi gledali u montažu uzbuđenja kao mala plavokosa djevojčica izdvajali šake svoje hrane iz svoje kose i to struganje na njoj stražnjice, dok joj cijelo tijelo bilo prekriveno u sticky, toplo, mlijeko natopljenu zob. Njezina kosa gelled leđa, ona je otvorila oči koje sijevahu, a ona lizali usne gleda na njih se okupili oko nje, donoseći joj grudi zajedno, dovoljno velik da ne stane u njoj male ruke, izglađivanje kaša oko mesa. Zatim, poigravanje s povlačenjem i na njoj uspravno lijeve bradavice s lijevoj ruci, ona je polako preselila desnom rukom prema dolje na trbuhu, osjećaj mulja squidge među prstima, po njoj sada grm zaglavi u razredi od zob. Konačno ona proširila kaša nad njom širok bedra i twat i dahnu na osjećaj pojedinca zobi trljanje preko njenih usana dok je nacrtao joj prst kroz prorez gore prema njoj klitoris i počeo masturbira.

Sjedeći natrag s koljena savijena, a noge otvoren je počela masturbirati više ozbiljno, cijeđenje joj grudi u isto vrijeme, oplakivanje kao zob donio nova senzacija frigging.Bearsi su došli naprijed, nepoznata da joj, i tada je počeo lizanje i ljubljenje ruke i noge.Voljela je to, njihova jezike kreće preko njene kože, čišćenje i onda se kreće oko joj leđa, to čišćenje u potpunosti, ostavljajući samo blagi ljepljivost njihove sline iza. Ujak Bear i Junior medvjed preselili na trbuhu dok je ležala leđa, još uvijek sama ukazivanje, a tata medvjed uzbuđen bedrima. To je bilo previše i ona climaxed, mekše, ali više od nje drugi puta, oplakivanje tiho zahvaljujući svojoj ljubavnici. 

1 коментар: